E-novice
Novice

Toplotna črpalka Rotex HPSU hitemp za obnovo starejših ogrevalnih sistemov
2014-07-14

Starejši objekti imajo v večini primerov vgrajene zastarele ogrevalne sisteme, ki zaradi velikih stroškov ogrevanja potrebujejo prenovo.


Več >>

 

Odlična rešitev za zamenjavo dotrajanega plinskega kotla in prehod na varčnejši način ogrevanja.
2014-03-26

Vas zanima zakaj se je g. Boštjan Horvat odločil za zamenjavo obstoječega plinskega kotla in s čim ga je nadomestil.


Več >>

 

Koristni nasveti ob svetovnem dnevu varčevanja z energijo.
2014-03-06

Danes je svetovni dan varčevanja z energijo. Vse bolj se zavedamo, da zadovoljevanje naših potreb po tej dobrini obremenjuje okolje
in naravno ravnovesje. Nekateri vire pa so smo že skoraj v celoti izčrpali. V prihodnje bomo morali temu vprašanju nameniti še več
pozornosti, predvsem pa konkretnih dejanj . Kaj lahko naredimo sami na področju varčevanja pri ogrevanju objektov in sanitarne
vode lahko  preberite v spodnjem prispevku.


Več >>

 

Ugibanje o porabi toplotne energije za ogrevanje CENTRA varčnega ogrevanja na naši FB strani
2014-02-20

Poglejte si kakšni so dejanski podatki o porabi. Objavljamo tudi nagrajenca, ki sta se pravilnemu rezultatu najbolj približala.


Več >>

 

Seltron strokovni seminarji 2014
2014-01-23

Za poglobitev znanja na področju Seltron regulacij ogrevanja in ogrevalne tehnike smo za monterje in serviserje razpisali termine za seminarje, na katere se lahko prijavite na portalu dogodkov.


Več >>

 

Kakšne investicije bo EKO sklad letos subvencioniral?
2014-01-20

Klub temu, da razpis še ni objavljen, smo za vas pripravili nekaj izsekov iz Poslovnega in finančnega načrta Eko – sklada za leto 2014. 


Več >>

 

NOVA energijsko varčna obtočna črpalka
2014-01-20

V prodajni program obtočnih črpalk smo dodali novo "energijsko varčno" obtočno črpalko z elektronsko regulacijo vrtljajev, ki že sedaj izpolnjuje zahteve evropske direktive o energetski učinkovitosti obtočnih črpalk (EEI), ki bo začela veljati z letom 2015.


Več >>

 

Na trg smo plasirali posodobljene solarne regulatorje PROMATIC® SGC
2013-11-13

Veseli smo, da vam lahko sporočimo, da z novembrom na trg prihajata prva dva posodobljena solarna regulatorja Promatic® SGC.
Novosti in spremembe so posledica izboljšav in razvoja solarnih regulatorjev. V konkretnem primeru pa delovanje regulatorjev usklajujemo tudi z zahtevami evropske Direktive »ErP« št. 641/2009, "Energy-using Products", ki je pri nas stopila v veljavo 01.01.2013.


Več >>

 

Kako se v mrzlih dneh ogrevati ceneje?
2013-10-22

Preverite kako preživeti hladne zimske dni na toplem s čim nižjimi stroški za ogrevanje.


Več >>

 

Kotla na biomaso OPTIMA PKO in KPO
2013-10-21

Blagovno znamko Seltron OPTIMA smo dopolnili z novima kotloma na biomaso. Kotel OPTIMA PKO je idealna rešitev za sisteme ogrevanja v individualnih hišah.Kotel je namenjen kurjenju s peleti z možnostjo prehoda na kurjenje s poleni. Prehod je hiter in enostaven. Kotel OPTIMA KPO pa je namenjen za ogrevanje individualnih hiš s trdimi kurivi kot so les, briketi ali premog.


Več >>