Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 33 PM PLAN

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 33 PM PLAN, trojni s tremi konvekcijskimi pločevinami, imajo sredinski priključek in visoko grelno zmogljivost. Standarden položaj priključka omogoča kasnejšo izbiro in zamenjavo radiatorjev. Radiator je tovarniško pripravljen za povezavo. Komponente kot so termostatski ventil, odtočni čep, slepi čep in odzračevalna pipa, zgornji pokrov, so tovarniško dodani radiatorju v posebnem paketu.

Počisti

IZRAČUN MOČI OGREVALNE NAPRAVE
glede na preteklo porabo energenta.

IZRAČUN MOČI OGREVALNE NAPRAVE
glede na toplotne izgube objekta.

IZRAČUN PRIHRANKA
ob zamenjavi starega kotla z novim.

IZRAČUN PRIHRANKA
ob zamenjavi starega kotla s toplotno črpalko.

Več o izdelku

Tehnologija T6

T6 radiatorji s sredinskim priključkom ponujajo pomembne novosti in prednosti s svojo tehnologijo in patentiranim razvodom cevi v notranjosti radiatorja. Zahvaljujoč fleksibilnemu in učinkovitemu konceptu radiatorjev Vogel&Noot T6 se stroški načrtovanja in namestitve zmanjšajo, obenem pa se preprečijo tudi napake.

 

Radiatorji Vogel&Noot T6 Plan

Ena izmed prednosti radiatorjev T6 Plan je možnost montaže oz. pritrditev z različnih strani. Dobiti jih je možno v različnih velikostih, močeh, barvnih variantah in z različnimi priključki. Radiator T6-PLAN s sredinskim priključkom ima gladko sprednjo površino, tako da je neopazno usklajen s podobo bivalnih ali poslovnih prostorov. Na voljo so radiatorji različnih toplotnih moči, izmed njih lahko preprosto najdemo takega, ki nam ustreza glede na toplotne potrebe in velikost prostora.

Radaitrji Vogel&Noot Plan Prednosti

Osnovne lastnosti

Koncept Vogel&Noot radiatorja T6 temelji na tem, da dovodni in izstopni priključki niso nameščeni na desni ali levi strani radiatorja, ampak so nameščeni na sredini. Radiator je tovarniško pripravljen za povezavo. Komponente kot so termostatski ventil, odtočni čep, slepi čep in odzračevalna pipa, zgornji pokrov, so tovarniško dodani radiatorju v posebnem paketu. Uporablja se lahko kot ventilski radiator s srednjim priključkom ali kot kompaktni radiator.

Delovni pogoji

  • pri vseh modelih ploščatih radiatorjev je najvišja delovna temperatura 110 ° C.
  • visokokakovosten, okolju prijazen dvoslojni lak v skladu z DIN 55900.
Radaitorji Vogel&Noot T6 Plan 1

Ključne lastnosti radiatorjev Vogel&Noot  T6 tip 33 PM-S PLAN

  • Edinstvena tehnologija sredinskega priključka pri radiatorju T6,
  •  Najvišja stopnja prilagodljivosti pri projektiranju in montaži,
  •  Znižanje stroškov ogrevanja z učinkovitim oddajanjem toplote,
  •  Vgrajena ventilna tehnologija z vnaprejšnjo nastavitvijo.

Voge Noot T6 Plan Modeli

Voge Noot T6 Plan1

Na voljo je paleta barv po RAL barvni lestvici ter različne variante obdelave površine, ki dajejo vsakemu prostoru osebno noto.