Radiatorji Vogel&Noot ULOW-E2 nizko-temperaturni radiatorji

Največja prednost radiatorjev Vogel&Noot ULOW-E2 je njihova kompatibilnost z nizko-temperaturnimi sistemi ogrevana s toplotno črpalko, ob temperaturi dovoda pod 40 °C.

Počisti
Počisti

IZRAČUN MOČI OGREVALNE NAPRAVE
glede na preteklo porabo energenta.

IZRAČUN MOČI OGREVALNE NAPRAVE
glede na toplotne izgube objekta.

IZRAČUN PRIHRANKA
ob zamenjavi starega kotla z novim.

IZRAČUN PRIHRANKA
ob zamenjavi starega kotla s toplotno črpalko.

Več o izdelku

Primeren za novogradnje in obnove objektov

Nizkotemperaturni radiatorji ULOW-E2 so odlična izbira, kadar pri obnovi ogrevalnega sistema preidemo iz visokotemperaturnega ogrevanja, s klasičnim kotlom, na sodobno nizkotemperaturno ogrevanje s kondenzacijskim kotlom ali toplotno črpalko. Radiator ULOW-E2 učinkovito delujejo pri dovodni temperaturi celo nižji od 40 ° C, kar omogoča učinkovito delovanje nizkotemperaturnih ogrevalnih naprav.

Nizkotemperaturen radiatorje ULOW-E2 lahko učinkovito kombiniramo tudi s talnim ogrevanjem, saj lahko delujejo na enakem temperaturnem režimu (npr. 45/35/20), zato je tak sistem primeren tudi za novogradnje.

Bistvene Prednosti ULOW E2

 

Intelegenca in moč

Inteligenca je sposobnost sprejemanja okolja in prilagajanja nanj. To spoznanje je vključeno tudi v razvoj radiatorja ULOW-E2. Kadar je potrebno, omogoča stopnjevanje moči do 80 odstotkov v načinu boost. Pri tem se statično obratovanje samodejno preklopi v dinamično. Na ta način radiator ULOW-E2 omogoča visoko odzivnost in hitro ogrevanje.

 

Visok varčevalni potencial

Ob zamenjavi z drugimi radiatorji, ki so trenutno na trgu, znižanje obratovalne temperature zelo prispeva k varčevanju. Na podlagi tehnologije E2 lahko celoten ogrevalni sistem obratuje energijsko veliko učinkoviteje.

Radaitor Vogel&Noot Ulow E2

Ključne lastnosti radiatorjev Vogel&Noot ULOW-E2

  • Primeren za nizkotemperaturno ogrevanje,
  • Kratek odzivni čas – hitro segrevanje,
  • Sodobna oblika (Red Dot Design Winner 2013),
  • Majhne dimenzije ob veliki nazivni moči,
  • Hitra in enostavna montaža,
  • Pametna regulacija,
  • Omogoča ogrevanje in hlajenje, zato zagotavlja udobje skozi vse leto,
  • Nižji stroški ogrevanja/hlajenja.

Tipi Ulew E2

Radaitorji ULEW E2

Na voljo je paleta barv po RAL barvni lestvici ter različne variante obdelave površine, ki dajejo vsakemu prostoru osebno noto.