Klimatska naprava Daikin Emura
Klimatska naprava Daikin Emura

Izberite možnosti

Klimatska naprava Daikin Emura

Odkrijte klimatsko napravo, ki združuje neprimerljivo eleganco in inovativno tehnologijo za zagotavljanje vrhunskega udobja in čistosti zraka. Klimatska naprava Daikin Emura je zasnovana tako, da se popolnoma zlije z vsako notranjostjo, ponuja pa tudi izjemno tih način delovanja, ki zagotavlja mir in tišino v vašem domu.

Eleganca, ki dopolnjuje vaš prostor – Izberite med črno ali belo mat ter srebrno sijajno barvo, da se ujema z vašim osebnim stilom in notranjim oblikovanjem. Tako notranja enota kot daljinski upravljalnik so oblikovani z mislijo na eleganco, omogočajo pa diskretno integracijo v vaš bivalni prostor.

Zavezanost čistemu zraku – klimatska naprava Daikin Emura je opremljena z naprednimi tehnologijami čiščenja zraka, vključno s Flash Streamer tehnologijo, filtrom iz titanovega apatita in srebrnim filtrom. Ta močna kombinacija filtracije zagotavlja, da vaš dom ostane prost virusov, alergenov in neprijetnih vonjav, s čimer zagotavlja zdravo bivalno okolje za vas in vaše najdražje.

Pametno in intuitivno upravljanje – Upravljajte svojo klimatsko napravo z lahkoto preko aplikacije Onecta, ki omogoča preprosto prilagajanje nastavitev z udobja vašega kavča ali celo izven doma. Z dodano funkcionalnostjo glasovnega nadzora prek Google Assistant in Amazon Alexa, lahko prilagodite svoje bivalno okolje brez uporabe rok.

Skoraj neslišno delovanje – Zahvaljujoč posebej zasnovanemu ventilatorju, ki optimizira pretok zraka, klimatska naprava Emura deluje skoraj neslišno. Uživajte v hladu ali toplini brez motečega hrupa, kar omogoča nemoten spanec ali koncentracijo na delo.

Klimatska naprava Emura predstavlja popolno združitev stila, udobja in tehnologije. Z zagotavljanjem čistega zraka, eleganco, ki se zlije z vašim domom, pametnim upravljanjem in skoraj neslišnim delovanjem, prinaša neprekosljivo izkušnjo v vsak dom. Izberite napredno tehnologijo in dizajn, ki govori sam zase.

Ključne lastnosti klimatske naprave Dikin Emura

  • Flash Streamer tehnologija – Daikinova tehnologija Streamer zagotavlja najčistejši zrak v prostoru. Odstrani viruse, plesen, bakterije, alergene in nevarne kemikalije. Razgradi in razdrobi njihove površinske beljakovine. S pomočjo oksidacije nevtralizira viruse.
  • Učinek Coanda – Učinek Coanda optimizira zračni tok v načinu ogrevanja in hlajenja. Zaradi uporabe posebej zasnovanih loput, ki natančneje usmerijo zračni tok in omogočijo boljše razporejanje temperature skozi celoten prostor.
  • Pametno toplotno tipalo – Deluje skupaj z učinkom Coanda, senzor preveri trenutno sobno temperaturo ter signalizira enoti, da bodisi usmeri pretok zraka stran od ljudi v prostoru ali usmeri zračni tok na območja z neenakomerno temperaturo.
  • Močni način ogrevanja – Vaša nastavljena temperatura bo dosežena 14 % hitreje kot pri običajni
    klimatski napravi, tako da se vaš prostor segreje hitreje, kadar koli je to potrebno.
Energijska učinkovitostNaprava se ponaša z energijsko oznako od A+++ za hlajenje in za ogrevanje
Funkcionalnostogrevanje, hlajenje, čiščenje zraka
Višina305 mm
Širina900 mm
Globina212 mm
Raven zvočnega tlakaNotranja enota ima raven zvočnega tlaka, ki se spreminja od tihega načina pri 19 dB(A) do nominalne ravni pri 33 dB(A).
Zunanja enota ima raven zvočnega tlaka pri 49 dB(A).
BarveKlimatska naprava je na voljo v barvi mat črne, mat bele in sijaj srebrne

Nudimo vam

  • Svetovanje pri nakupu in brezplačen ogled na domu.
  • Pomoč pri pridobitvi nepovratnih sredstev EKO SKLAD-a.
  • Široko mrežo preverjenih strokovno usposobljenih monterjev in serviserjev po vsej Sloveniji.

Pošljite nam kratek opis tega, kar vas zanima in vaše podatke. Kontaktirali vas bomo in skupaj z vami našli pravo rešitev.

Kliknite ali povlecite datoteke na to območje, da jih naložite.Prenesete lahko do 3 datotek.
Dovoljene datoteke: jpg, png, pdf, doc, xls

OBVESTILO

Servis Seltron bo zaprt od 27. 12. do 29. 12. 2023.
Vse nujne primere in vprašanja, ki bi se pojavila med našo odsotnostjo, bomo reševali takoj po ponovnem odprtju servisa, 3. januarja 2024.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Delovni čas trgovine Seltron na dan 30. 12. 2023.
  • od 7.00 do 12.00