Home Phone Email Scroll Top

Osvežitev za vroče poletne dni

Klimatske naprave Daikin

Absolutne zmagovalke testa zveze potrošnikov. Dobitnice vrste nagrad za dizajn. Z najvišjim nivojem učinkovitosti A+++ in izredno tihim delovanjem, primerne za namestitev v spalnice.

Klimatske naprave Daikin so absolutne zmagovalke raziskave neodvisne inštitucije

Test kakovosti

Neodvisna inštitucija je testirala 44 klimatskih naprav, ki jih lahko kupimo v Sloveniji in ugotovila velike razlike tako v kakovosti kot v ceni. Na testu je preizkusila, kako učinkovite so stenske klimatske naprave z ločenima zunanjo in notranjo enoto (split izvedba), z močjo 2,5 in 3,5 kW.

Raziskava je potrdila, da so najboljše naprave za polovico bolj učinkovite od povprečja in tudi do 80 odstotkov učinkovitejše od najslabših. Za najboljšo klimatsko napravo za hlajenje in ogrevanje je bila razglašena klima naprava proizvajalca DAIKIN. Slednja je dosegla najboljšo skupno oceno izmed kriterijev, ki jih je ocenjevala komisija s pomočjo neodvisnega akreditiranega laboratorija.

Povzetek testov kaže, da klimatske naprave japonskega proizvajalca DAIKIN niso zasedle zgolj prvega mesta, temveč imajo občutno prednost pred ostalimi proizvajalci.

Klimatske naprave Daikin Emura
Klimatske naprave Daikin Emura

Lastnosti, ki jih ni mogoče prezreti.

Z izbiro vrhunske klime Daikin Emura se odločite za kakovostno napravo s skoraj neslišnim delovanjem in A+++ učinkovitostjo in za čudovit dodatek vašemu domu, ki je prijel vrsto mednarodnih priznanj za obliko.

NAGRADA ZA OBLIKO

Daikin Emura je dokaz, da sodobne klimatske naprave niso namenjene sami učinkovitem hlajenju in segrevanju prostorov, ampak prispevajo tudi k oblikovni zasnovi prostora. Žirija mednarodnega tekmovanja Red Dot je kot utemeljitev za podelitev nagrade zapisala: „Klimatska naprava Daikin Emura prepriča s svojo minimalistično oblikovalsko podobo in zadržano eleganco.“

S tehnologijo Daikin Flash Streamer je zrak 3-krat bolj čist, zdrav in svež

 

Velik čas v življenju preživimo v zaprtih prostorih, zato je pomembno, kakšen zrak znotraj njih dihamo. Na naše zdravje vplivajo mikroorganizmi v zraku, na naše splošno počutje pa tudi neprijetne vonjave. Klimatske naprave Daikin z vgrajeno tehnologijo Flash Streamer, s pomočjo elektronov sprožajo kemične reakcije in s tem razgrajujejo plesni in viruse. Preizkus je pokazal, da lahko Daikinova klimatska naprava zmanjša količino alergenov iz cvetnega prahu v zraku za 99,6 % v le 2 urah delovanja.

Alergeni

Prilagajajte hlajenje svojemu življenskemu ritmu

 

S poti ali službe lahko preko mobilne aplikacije preprosto vklopite klimo, nastavite želeno temperaturo ali samo preverite nastavitve. Daikin Emura ima namreč vgrajen brezžični vmesnik za popoln nadzor nad enoto preko pametnega telefona ali tablice.

Klimatske naprave Daikin

Klimatska naprava Daikin Emura

Klimatska naprava Emura

Klimatska naprava Daikin Comfora

Klimatska naprava Comfora

Klimatska naprava Daikin Perfera

Klimatska naprava Prefera

Klimatska naprava Daikin Sansera

Klimatska naprava Sensira

vprašajte nas

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko