Home Phone Email Scroll Top

Oljni kondenzacijski kotli

Zamenjava obstoječe dotrajane peči

Oljni kondenzacijski kotel, je odlična zamenjava za staro peč na olje ali katerikoli drug energent. V slovenskih domovih je še vedno velik delež zastarelih peči na olje z nizko učinkovitostjo delovanja. Prav tako je še vedno dokaj velik delež kombiniranih kotlov, kjer je učinkovitost prav tako vprašljiva in praviloma ne presega 75 %. Ravno v takšnih primerih je lahko zamenjava starega manj učinkovitega kotla z novim zelo racionalna odločitev.

Ogrevanje Z Oljem
Oljni kondenzacijski kotli

Sodobno upravljanje ogrevanja

Ogrevanje z oljnim kondenzacijskim kotlom omogoča sodobno upravljanje ogrevanja

Samo odličen kotel ni dovolj za dobro delovanje ogrevalnega sistema. Da bo sistem ogrevanja deloval varčno in v skladu s potrebami, ga moramo nadgraditi z zmogljivim regulatorjem ogrevanja. V Seltronu smo sodobnemu oljnemu kondenzacijskemu kotlu dodali izjemno zmogljiv regulator KXD20, ki združuje funkcionalnost kotlovnega in vremensko vodenega regulatorja. Regulator KXD tako skrbi za pravilno delovanje kotla, regulira dva mešalna kroga na osnovi zunanje in sobne temperature, ter skrbi za pripravo tople sanitarne vode. Z vgradnjo dodatnega modula GWD in uporabo aplikacije CLAUSIUS, pa bomo ogrevanje upravljali in nadzorovali tudi na daljavo.

Zamenjajte stari kotel z novim

in s tem v obliki kuriva povrnite investicijo že v nekaj letih

Investicijo v ogrevalni sistem ocenjujemo skozi dobo vračila v obliki prihrankov. Cene kurilnega olja sicer niso več tako nizke kot pretekla leta, vendar so na daljši rok stabilne. Svetovne proizvodne zmogljivosti rastejo hitreje od povpraševanja.  Vsekakor ogrevanje z oljem ostaja eden izmed najbolj udobnih načinov ogrevanja. Če k temu dodamo še zamenjavo stare dotrajane peči z novim nizkotemperaturnim ali kondenzacijskim oljnim kotlom, se nam bo investicija povrnila v nekaj letih.

Izbor oljnih kondenzacijskih kotlov

Ne najdemo nobenih objav!

Sestavili vam bomo brezplačno ponudbo za vaš ogrevalni ali hladilni sistem.

Želite ponudbo

Aplikacija Kelvin

Pošljite nam povpraševanjeKatalog izdelkov