Nova toplotna črpalka

Daikin Altherma 3 H HT

Daikin Altherma 3 H HT je naložba v udobje in prihranek energije. Toplotna črpalka z uporabo zraka, zadovoljuje vaše potrebe po ogrevanju, hlajenju in proizvodnji sanitarne tople vode, ter dosega najvišje standarde energetske učinkovitosti.

Izjemna naprava

Daikin Altherma 3 H HT toplotno črpalko odlikuje najnovejša HVAC tehnologija, ki je bila razvita v Evropi za evropska podnebja. Odkrijte funkcije, zaradi katerih Daikin Altherma 3 H HT izstopa od ostalih toplotnih črpalk.

Tiho delvoanje

Med delovanjem enote v standardnem načinu zvoka je zvočni tlak na oddaljenosti 3 metrov enak 38 dBA, kar je tišje od ščebetanja ptic in približno enako ravni zvoka v knjižnici. V načinu nizkega zvoka se zvočni tlak zmanjša na polovico (35 dBA na razdalji 3 m).

Sodoben dizajn

Zunanjo enoto Daikin Altherma 3 H HT odlikujejo čiste linije, minimalizem in enostavnost.Siva mat barva ohišja omogoča, da se zunanja enota prilagaja na različno zunanjo okolico.

Daikin Altherma 3 H Ht Predstavitev

vprašajte nas

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko

080 12 55

Kako se meri zvok?

Zvočno moč proizvaja enota sama, ne glede na razdaljo in okolico. Zvočni tlak je zvok, ki se ga zazna na določeni razdalji. Zvočni tlak se običajno računa na razdalji od 1 do 5 metrov oddaljenosti od enote.

Close Menu
×
Zakaj Je Pomembno Pravilno Dimenzioniranje Toplotne črpalke

Skupaj do rešitev

Potrebujete ogrevalni sistem,  nasvet, iščete storitev ali bi radi zvedeli kaj več? Ne odlašajte pišite nam.