Kakšne koristi vam prinaša B2B portal ?

B2B portal vam nudi takojšni dostop do pomembnih vsebin za vaše delo. Pomembne podatek o novosti v našem prodajnem programu, vabila na seminarje, možnost postavljanje vprašanj naši tehnični službi, orodja za izračun in dimenzioniranje ogrevalnih sistemov. S pomočjo B2B spletne trgovine, ki je del B2B portala boste lahko naročali blago 24 ur vse dni v tednu, po vaših dogovorjenih pogojih, sestavljali ponudbe vašim strankam. Pregledovali stanje vaših naročil in še veliko več.

Naročanje blaga 24 ur na dan, vse dni v tednu

Vaša naročila lahko sestavite, takrat ko imate čas, blago pa vas bo ob prihodu v trgovino pričakalo pripravljeno za dvig. Naročila lahko sestavite iz ponudb, sestavljenih za vaše stranke ali s preprostim kopiranje že obstoječih naročil. Blago boste prejeli po vaših dogovorjenih pogojih.

Spremljanje procesa dostave blaga

V vsakem trenutku boste lahko preverili, katero blago po vaših naročilih je že dobavljeno in katero še čaka na dobavo. Imate pregled katera naročila so v fazi komisioniranja in ali je vse blago na zalogi. Kdaj bo blago pripravljeno v skladišču za osebni dvig ali dostavo na objekt.

Sestava ponudb s pomočjo ažurne baze podatkov o izdelkih

Ponudbe strankam boste sestavljali hitro in ažurno. Ob pridobitvi posla, že sestavljeni naročilo enostavno prekopirate v naročilo in si s tem prihranite čas. Vaše ponudbe bodo vsebovale ažurne cene, vi pa boste imeli prave podatke o dejanskem strošku blaga in vašem zaslužku.

Dostop do orodij za dimenzioniranje ogrevalnih naprav

Za vas smo pripravili profesionalna orodja za izračun in dimenzioniranje ogrevalnih naprav, katera boste lahko ob prijavi v naš spletni portal B2B brezplačno uporabljali.

Dostop do ugodnosti in posebej za monterje in trgovce pripravljenih ugodnosti

Prvi boste obveščeni o novostih v našem prodajnem programu in o prednostih za vas in vaše stranke. Poleg tega boste obveščeni o posebnih akcijskih cenah in pogojih na posamezno blago.

Dostop do tehnične dokumentacijei

Za vas smo pripravili portal hiter dostop in prenos tehnične dokumentacije kot so navodila, priročnik za monterje, cenik, prospekti itd.

Dostop do razpisanih Seltron izobraževanj

Imeli boste dostop in možnost prijave do brezplačnih Seltrnovih izobraževanj iz različnih področij. Pregledali si boste lahko agende izobraževanj in si izbrali za vas najbolj zanimiva. Z enostavnim postopkom se boste lahko prijavili na posamezne dogodke.

×