Conska regulacija ogrevanja
Slider

Consko ogrevanje po meri sodobnega človeka

Consko ogrevanje daje uporabniku dodatno udobje in je za sodobne ogrevalne sistem postalo že skoraj standard. V osnovi razumemo consko ogrevanje kot prilagajanje temperature vsakega posameznega prostora glede na želje in potrebe uporabnikov. V objekt in vsako njegovo cono dovajamo ravno toliko energije kot je potrebno za nadomestitev toplotnih izgub. Še preden se lotimo izvedbe conskega ogrevanja, dobro premislimo, koliko prostorov želimo neodvisno ogrevati in kakšne temperature želimo v posameznih prostorih dosegati. Pri reguliranju conskega ogrevanja poznamo dva načina reguliranja.
Consko Ogrevanje

Različni načini reguliranja conskega ogrevanja

Klasično termostatsko reguliranje conskega ogrevanja, pri katerem reguliramo temperaturo s sobnim termostatom, le-ta direktno krmili termo pogon. Drugi način pa je reguliranje s sodobnim conskim regulatorjem ogrevanja. Taka regulacija je mnogo bolj natančna, omogoča večjo avtonomnost con, lažjo izvedbo in varčnost delovanja celotnega ogrevalnega sistema.

Consko reguliranje temperature s sodobnim conskim regulatorjem ogrevanja ZCE

Conski regulator ZCE je edini na trgu, ki poleg reguliranja temperature posameznih con regulira tudi delovanje celotnega ogrevalnega sistema. ZCE lahko regulira vir energije, vklop obtočne črpalke in krmili mešalni ventil na dovodu tople vode v sistem. Temperaturo dovoda lahko regulira po sistemu konstante temperature ali v odvisnosti od zunanje temperature (vremensko vodeno). ZCE omogoča reguliranje talnega, stenskega ali konvketorskega ogrevanja ali hlajenja.
Consko Reguliranje Temperature

Izdelki

Conski regulatorji

Conski regulator ogrevanja ZCE6 Advance

Regulatorji ZCE6 so namenjeni reguliranju conskega ogrevanja in/ali hlajenja. Regulacija se izvaja...

Conski regulator ogrevanja ZCE6 basic

Regulatorji ZCE basic so namenjeni reguliranju conskega ogrevanja in/ ali hlajenja. Regulacija...

Close Menu
×

Table of Content

×
Zakaj Je Pomembno Pravilno Dimenzioniranje Toplotne črpalke

Skupaj do rešitev

Potrebujete ogrevalni sistem,  nasvet, iščete storitev ali bi radi zvedeli kaj več? Ne odlašajte pišite nam.