Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 33 PM PLAN

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 33 PM PLAN enojni s sredinskim priključkom in visoko grelno zmogljivost. Paleta razpoložljivih modelov, toplotnih moči in baru.

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 33 PM PLAN, trojni s tremi konvekcijskimi pločevinami, imajo sredinski priključek in visoko grelno zmogljivost. Standarden položaj priključka omogoča kasnejšo izbiro in zamenjavo radiatorjev. Radiator je tovarniško pripravljen za povezavo. Komponente kot so termostatski ventil, odtočni čep, slepi čep in odzračevalna pipa, zgornji pokrov, so tovarniško dodani radiatorju v posebnem paketu.

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 22 PM PLAN

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 22 PM PLAN enojni s sredinskim priključkom in visoko grelno zmogljivost. Paleta razpoložljivih modelov, toplotnih moči in baru.

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 22 PM PLAN, dvojni z dvema konvekcijskima pločevinama, imajo sredinski priključek in visoko grelno zmogljivost. Standarden položaj priključka omogoča kasnejšo izbiro in zamenjavo radiatorjev. Radiator je tovarniško pripravljen za povezavo. Komponente kot so termostatski ventil, odtočni čep, slepi čep in odzračevalna pipa, zgornji pokrov, so tovarniško dodani radiatorju v posebnem paketu.

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 21 PM PLAN

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 21 PM PLAN enojni s sredinskim priključkom in visoko grelno zmogljivost. Paleta razpoložljivih modelov, toplotnih moči in baru.

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 21 PM PLAN, dvojni s konvekcijsko pločevino, imajo sredinski priključek in visoko grelno zmogljivost. Standarden položaj priključka omogoča kasnejšo izbiro in zamenjavo radiatorjev. Radiator je tovarniško pripravljen za povezavo. Komponente kot so termostatski ventil, odtočni čep, slepi čep in odzračevalna pipa, zgornji pokrov, so tovarniško dodani radiatorju v posebnem paketu.

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 11 PM PLAN

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 11 PM PLAN enojni s sredinskim priključkom in visoko grelno zmogljivost. Paleta razpoložljivih modelov, toplotnih moči in baru.

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 11 PM PLAN, enojni s konvekcijsko pločevin, imajo sredinski priključek in visoko grelno zmogljivost. Standarden položaj priključka omogoča kasnejšo izbiro in zamenjavo radiatorjev. Radiator je tovarniško pripravljen za povezavo. Komponente kot so termostatski ventil, odtočni čep, slepi čep in odzračevalna pipa, zgornji pokrov, so tovarniško dodani radiatorju v posebnem paketu.

Radiatorji Vogel&Noot 33 KV, ventilski

Radiatorji Vogel&Noot 33 KV trojni z tremi konvekcijskimi pločevinami. Odlikuje jih dolga življenjska doba, hitra odzivnost in visoka ogrevalna zmogljivost ob nizki porabi energije.

Radiatorji Vogel&Noot 33 KV trojni z tremi konvekcijskimi pločevinami. Odlikuje jih dolga življenjska doba, hitra odzivnost in visoka ogrevalna zmogljivost ob nizki porabi energije.

Slider

Radiatorji za novogradnje in adaptacije

Ogrevanje prostorov z radiatorji je še vedno najbolj razširjen način ogrevanja prostorov. Radiatorji so primerni za vse vrste ogrevalnih sistemov, kot so sistemi s kotli na trdo kurivo, olje ali plin, kamini ali kombinacijo naštetega. Proizvajalci radiatorjev so razvoj novih izdelkov prilagodili trendu nizkotemperaturnega ogrevanja. Na trgu najdemo  izvedbe namenskih radiatorjev, primerne za namestitev v nizkotemperaturnih ogrevanjih sistemih s toplotno črpalko. Prednost ogrevanja z radiatorji je njihova hitra odzivnost in dokaj enostavno reguliranje. Ena izmed prednosti je tudi, da je strošek namestitve radiatorjev je v primerjavi s talnim ogrevanjem nižji.

Radaitorji Vogel&Noot T6

Radiatorji T6 s sredinskim priključkom imajo izredno visoko grelno zmogljivost, kar omogoča še posebej hitro in učinkovito ogrevanje prostorov.

Primerni so za nizkotempraturno ogrevanje s toplotno črpalko ali visokotemperaturno ogrevanje s klasičnimi viri ogrevanja.
Vogel & Not Radiatorji T6

Klasični radiatorji, za ZAMENJAVO z minimalnim posegom

Klasični radiatorji za prenovo ogrevalnih sistemov so pravilna izbira, kadar želite enostavno, hitro in z minimalnimi stroški zamenjati stare členaste radiatorje z novimi.

Razdalje med priključki na novih radiatorjih so enake kot na starih členastih radiatorjih.
Vogel & Not Radiatorji K Kv

PREDNOST

Priključki klasičnih radiatorjev za  posodabljanje ustrezajo priključkom starih členastih radiatorjev.

Radiatorji Vogel & Noot OLOW - E2 primereni za novogradnje in obnove sistemov

Nizkotemperaturni radiatorji ULOW-E2 so odlična izbira, kadar pri obnovi ogrevalnega sistema preidemo iz visokotemperaturnega ogrevanja, s klasičnim kotlom, na sodobno nizkotemperaturno ogrevanje s kondenzacijskim kotlom ali toplotno črpalko. Radiator ULOW-E2 učinkovito delujejo pri dovodni temperaturi celo nižji od 40 ° C, kar omogoča učinkovito delovanje nizkotemperaturnih ogrevalnih naprav.
Radaitor Vogel&Noot Ulow E2

Radiatorji Vogel & Noot T6 PLAN

Radiator T6-PLAN s sredinskim priključkom ima gladko sprednjo površino, tako da je neopazno usklajen s podobo bivalnih ali poslovnih prostorov. Na voljo so radiatorji različnih toplotnih moči, izmed njih lahko preprosto najdemo takega, ki nam ustreza glede na toplotne potrebe in velikost prostora.

Radaitrji Vogel&Noot Plan Prednosti

Barvna lestvica

Radiatorje je po naročilu možno dobiti v številnih barvnih različicah.
Vogel & Not Barvna Lestvica

Prenesite si prospekt radiatorjev Vogel&Noot – Download

Spletna stran proizvajalca Vogel&Noot

Vogel & Not Mozne Barve

Izdelki

Radatorji
Voge&Noot T6 Plan

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 33 PM PLAN

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 33 PM PLAN enojni s sredinskim priključkom in...

Voge&Noot T6 Plan

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 22 PM PLAN

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 22 PM PLAN enojni s sredinskim priključkom in...

Voge&Noot T6 Plan

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 21 PM PLAN

Radiatorji Vogel&Noot T6 tip 21 PM PLAN enojni s sredinskim priključkom in...