Sobni termostati

Preprosto in učinkovito reguliranje temperature

Sobni termostati so naprave za uravnavanje temperature v stanovanjih ali manjših objektih. Namestimo ga v dnevnem prostoru stran od oken, grelnih teles ali kamina. Deluje na principu merjenja temperature prostora in na tej osnovi regulira ogrevanje ali hlajenje. Slabost reguliranja na osnovi temperature referenčnega prostora je v velikem vplivu različnih dejavnikov kot so kuhanje, prezračevanje, prisotnost več oseb, kar vse vpliva na povečanje ali zmanjšanje temperature. Izmerjena temperatura ni enaka dejanski temperaturi v objektu, kar lahko vpliva na kakovost ogrevanja ostalih prostorov. Težavo lahko v manjših objektih odpravimo z odpiranjem vrat in pretokom toplote iz prostora v prostor.

Seltron sobni termostati

z uporabnikom prijaznimi funkcijami

Enostavna korekcija temperature in časovnih programov

Preprosta korekcija sobne temperature v območju od 10 do 30 °C. Nastavitev časovnega programa po katerem bo sobni termostat prostor ogreval ali hladil.

Party funkcija

Hitre korekcije delovanja – PARTY. Funkcija podaljšanega ogrevanja omogoča, da s pritiskom na tipko podaljšate komfortni način ogrevanja za nastavljeno časovno obdobje.

ECO funkcija

Hitre korekcije delovanja – ECO. V primeru, da za daljše obdobje zapuščate prostor lahko uporabite ECO ali funkcijo skrajšanja komfortnega ogrevanja in s tem znižate temperaturo v prostoru za čas vaše odsotnosti.

Počitniški program

Hitre korekcije delovanja – Počitniški program delovanja. Ob vašem odhodu na počitnice, lahko vključite poseben počitniški varčevalni režim ogrevanja prostorov. Delovanje počitniškega programa časovno omejite na čas pred vrnitvijo domov. Tako vas bo kljub vmesnemu varčnemu delovanju pričakal topel dom.

Ogrevalni Sistem, Sobni termostati

Varovanje ogrevalnega sistema

Varovanje ogrevalnega sistema. Termostat varuje vaš ogrevalni sistem pred zamrznitvijo. V primeru, da je sobni termostat javno dostopen, lahko onemogočite možnost spreminjanja nastavitev  z zaklepanjem.

Prikaz Podatkov, Sobni termostati

Prikaz podatkov

Prikaz podatkov na zaslonu. Na velikem displeju so prikazane informacije o nastavljenih in izmerjenih temperaturah, času, programu, ki se trenutno izvaja in informacije o ogrevanju sanitarne vode.

Izbira sobnih termostatov

Sobni termostat RT.., WT..

Brezžični digitalni sobni termostat WT1B

Brezžični digitalni sobni termostat WT1B je namenjen uravnavanju sobne temperature v stanovanjih,...

Na izdelek
Sobni termostat RT.., WT..

Digitalni sobni termostat RT1B

Digitalni sobni termostat RT1B je zasnovan za nadzorovanje temperature v notranjih prostorih,...

Na izdelek

Sestavili vam bomo brezplačno ponudbo za vaš ogrevalni ali hladilni sistem.

Želite ponudbo

Aplikacija Kelvin

Pošljite nam povpraševanjeKatalog izdelkov

OBVESTILO

Servis Seltron bo zaprt od 27. 12. do 29. 12. 2023.
Vse nujne primere in vprašanja, ki bi se pojavila med našo odsotnostjo, bomo reševali takoj po ponovnem odprtju servisa, 3. januarja 2024.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Delovni čas trgovine Seltron na dan 30. 12. 2023.
  • od 7.00 do 12.00