prihodnost
Ogrevanja

Daikin Altherma 3 H MT

Naredite prehod v prihodnost

Popolna rešitev za zamenjavo kotla in udobno ogrevanje novih ali obstoječih hiš

Altherma 3 H MT, popolnoma nova Daikinova srednjetemperaturna hidro split toplotna črpalka, je zdaj na voljo na evropskem trgu.

Namenjena je zamenjavi plinskih ali oljnih kotlov v obstoječih hišah, kjer so sistemi ogrevanja na fosilna goriva še vedno zelo pogosti, in je hkrati odlična rešitev za nove stanovanjske stavbe.

 

Lastniki hiš in stanovanj bodo imeli koristi od visoke zmogljivosti in tihega delovanja te toplotne črpalke, poleg tega pa bodo lahko izkoristili tudi privlačne lokalne subvencije, ki spodbujajo zamenjavo kotlov po vsej Evropi. V Sloveniji so državne subvencije za toplotne črpalke na voljo preko EKO sklada, kjer so prijavljeni vsi tipi in kombinacije toplotnih črpalk Daikin. Takšne spodbude lahko spodbudijo prenovo starejših stavb, motivirajo ljudi za prehod na HVAC-R tehnologije, usmerjene v prihodnost, ter s tem podprejo cilj EU za zmanjšanje ogljičnega odtisa pri ogrevanju stanovanj.

Popolna rešitev za zamenjavo kotla in udobno ogrevanje novih ali obstoječih hiš
Daikin Altherma 3 H MT

Bistvo toplotne črpalke

Rešitev za ogrevanje, hlajenje in toplo sanitarno vodo!

Vaš projekt prenove

Korak naprej v prihodnost ogrevanja 🚀

Ogrevanje vašega doma še nikoli ni bilo tako preprosto in učinkovito. Z inovativno rešitvijo Daikin Altherma 3 H MT vam predstavljamo idealno možnost za vaš projekt prenove.

Altherma 3 H MT doseže izstopno temperaturo ogrevalne vode do 65 °C, kar je primerljivo s temperaturo, ki jo zagotavlja vaš trenutni kotel, vendar brez potrebe po dodatnih pomožnih električnih grelcih. Prav tako se vam ne bo treba ukvarjati z zamenjavo radiatorjev.

Prehod na Daikin Altherma 3 H MT prinaša tudi dodatno prednost pri optimizaciji prostora vašega ogrevalnega sistema. Samostoječi model zavzame zgolj 0,36 m² tlorisne površine, kar omogoča izjemno učinkovito izrabo prostora.

Stari kotel Menjava starega kotla s toplotno črplako

PREJ / POTEM

Na zgornji sliki potisni drsnik v levo stran, da vidiš obnovljen ogrevalni sistem s toplotno črpalko Daikin Altherma 3 H MT.

VPRAŠAJTE NAS

Za dodatne informacije smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki

SUPER PONUDBA!

Kupite Daikin Altherma toplotno črpalko in prejmite BREZPLAČNO klimatsko napravo DAIKIN Sensira!
Ponudba velja do 31. 10. 2023.
Hitro se odločite, omenjena ponudba velja le za prvih 300 prodanih enot toplotnih črpalk Altherma.
Za več informacij izpolnite spodnji obrazec.