Conski regulatorji ogrevanja

Privoščite si komfortno temperaturo v vsakem prostoru

Consko ogrevanje daje uporabniku dodatno udobje in je za sodobne ogrevalne sistem postalo že skoraj standard. V osnovi razumemo consko ogrevanje kot prilagajanje temperature posameznih prostorov glede na želje in potrebe uporabnikov. V objekt in vsako njegovo cono dovajamo ravno toliko energije, kot je potrebno za nadomestitev njegovih toplotnih izgub. Še preden se lotimo izvedbe conskega ogrevanja, dobro premislimo, koliko prostorov želimo neodvisno ogrevati in kakšne temperature želimo v njih dosegati. 

Dobro je vedeti

Imamo različne izvedbe conskega reguliranja ogrevanja

Pri reguliranju con poznamo dva načina izvedbe. Klasično termostatsko reguliranje conskega ogrevanja, pri katerem reguliramo temperaturo s sobnimi termostati, ki direktno krmilijo termo pogone. Drugi način pa je reguliranje s sodobnim conskim regulatorjem ogrevanja. Taka regulacija je mnogo bolj natančna, omogoča večjo avtonomnost con, lažjo izvedbo in varčnost delovanja celotnega ogrevalnega sistema.

Zmogljiv conski regulator

Seltron ZCE

Seltron conski regulatorji ZCE so edini na trgu, ki poleg reguliranja temperature posameznih con regulirajo tudi delovanje celotnega ogrevalnega sistema. ZCE lahko regulira vir energije, vklop obtočne črpalke in krmili mešalni ventil na dovodu tople vode v sistem. Temperaturo dovoda lahko regulira po sistemu konstante temperature ali v odvisnosti od zunanje temperature (vremensko vodeno). Seltron conski regulator ZCE omogoča reguliranje talnega, stenskega ali konvketorskega ogrevanja ali hlajenja.

Vgradna Omara Za Consko Regulacijo Seltron ZCE MG 1091

Izbor conskih regulatorjev

Conski Regulator Ogrevanja ZCE6 Advance

Conski regulator ogrevanja ZCE6 Advance

Regulatorji ZCE6 so namenjeni reguliranju conskega ogrevanja in/ali hlajenja. Regulacija se izvaja...

Na izdelek
Conski Regulator Ogrevanja ZCE6 Basic

Conski regulator ogrevanja ZCE6 Basic

Regulatorji ZCE basic so namenjeni reguliranju conskega ogrevanja in/ ali hlajenja. Regulacija...

Na izdelek

Sestavili vam bomo brezplačno ponudbo za vaš ogrevalni ali hladilni sistem.

Želite ponudbo

Aplikacija Kelvin

Pošljite nam povpraševanjeKatalog izdelkov

OBVESTILO

Servis Seltron bo zaprt od 27. 12. do 29. 12. 2023.
Vse nujne primere in vprašanja, ki bi se pojavila med našo odsotnostjo, bomo reševali takoj po ponovnem odprtju servisa, 3. januarja 2024.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Delovni čas trgovine Seltron na dan 30. 12. 2023.
  • od 7.00 do 12.00