Slider

Aplikacija CLAUSIUS

Aplikacija CLAUSIUS uporabniku omogoča, da na pametnem telefonu, tablici ali internetnem brskalniku, kjerkoli in kadarkoli na enostaven ter pregleden način uravnava ogrevanje bivalnih prostorov in sanitarne vode, spremlja delovanje virov ogrevanja, prejema obvestila o stanju sistema in pregleduje podatke o pridobljeni solarni energiji.

V sodobnem hitrem tempu življenja so dnevni urniki fleksibilni in se nenehno spreminjajo. Temu sledijo tudi spremembe terminov, v katerih potrebujete komfortno temperaturo ogrevanja ali sanitarne vode. Prilagajanje časovnih programov ogrevanja  še nikoli ni bilo tako preprosto in hitro, kot lahko to naredite s pomočjo aplikacije CLAUSIUS. S tem si povečate udobje in zmanjšate stroške.

Ogrevanje Prilagojeno življenskemu Ritmu

Aplikacija CLAUSIUS za vse družinske člane

Življenje vaše družine je dinamično, polno različnih interesov in želja. Povabite ostale člane družine k uporabi Aplikacije CLAUSIUS in jim s tem omogočite, da sodelujejo pri ustvarjanju bivalnega udobja in varčevanju pri ogrevanju.

Aplikacija Clausius Za Vse Družinske člane

Upravljanje ogrevanja v stavbah z več ogrevalnimi področji

Aplikacija CLAUSIUS vam omogoča nadzor in uravnavanje ogrevanja v več objektih hkrati, kot so hiša, vikend, poslovni prostor, hiša starih staršev itd.
Nastavitve lahko spreminjate za posamično področje ali celoten objekt.

Upravljanje Ogrevanja V Stavbah Z Večjimi Ogrevalnimi Področji

Obveščanje ob morebitnih odstopanjih

V primeru, da je objekt ogrevan s kotlom na pelete ali na polena, aplikacija CLAUSIUS omogoča obveščanje o stanju kuriva. Preko mobilne naprave boste nemudoma obveščeni o tem, da je kurivo pošlo in je potrebno nasuti pelete ali naložiti polena. Aplikacija vas tudi opozori, če je nastala kakršnakoli druga okvara ali motnja pri delovanju ogrevalnega sistema.

Obveščanje Ob Morebitnih Odstopanjih

Oddaljena servisna podpora

Najbolj neprijetno za vas, kot uporabnika je, da ob okvari ogrevalnega sistema na mrzlem čakate intervencijo serviserja. Aplikacija omogoča  oddaljen dostop pooblaščenega serviserja, ki  lahko preko  mobilne naprave preveri podatke o delovanju ogrevalnega sistema ter ugotovi, v čem je težava.

Če je težava v napačni nastavitvi, jo lahko odpravi na daljavo, v nasprotnem primeru pa zelo dobro diagnosticira vzrok okvare in servis na objektu zato izvede hitreje.

Oddaljena Servisna Podpora
Brezplačen prenos APLIKACIJE

Nasveti

Reguliranje ogrevanja
Zunanje Temperaturno Tipalo AFD

Novo zunanje temperaturno tipalo AFD

20 januarja, 2020

Tudi pri razvoju novega zunanjega temperaturnega tipala AFD smo uporabili Seltronov pristop...

Motorni Pogon AVD

Dopolnjena paleta motornih pogonov AVD

20 januarja, 2020

Motorne pogone AVD smo v osnovni izvedbi razvili in pričeli proizvajati že...

Kompaktni regulator konstantne temperature ACD

Nov kompaktni regulator konstantne temperature ACD

20 januarja, 2020

Z razvojem kompaktnih regulatorjev smo začeli že ob koncu leta 2018 in...

Katalog izdelkov

Katalog izdelkov

Poglejte podroben opis izdelkov.