Aplikacija Kelvin - sodobni servisni nadzor nad ogrevalnimi sistemi

Aplikacija Kelvin je korak k množični uporabi mobilne tehnologije na področje dela monterjev in serviserjev ogrevalnih naprav. Večkratni obiski objektov strank bodo kmalu preteklost. Zamenjal jih bo oddaljen nadzor, diagnostika in hitra popravila prek pametnega telefona ali tablice. Sodoben serviser bo svoji stranki nudil kakovosten nadzor in takojšno odzivnost ob morebitnih napakah ogrevalnega sistema. Imel bo svoj krog strank, katerim bo namesto enkratnih posegov nudili servis skozi celotno ogrevalno sezono.

Sodobni Servisni Nadzor Nad Ogrevalnimi Sistemi

Izbira pooblaščenega serviserja

V Aplikaciji CLAUSIUS si končna stranka izbere svojega pooblaščenega serviserja. Serviser nato novo stranko potrdi in jo s tem doda v seznam svojih strank. S privolitvijo stranke ima serviser omogočen dostop do podatkov o njenem ogrevalnem sistemu.  Aplikacija KELVIN je prva mobilna aplikacija, ki serviserjem ogrevalnih naprav, omogoča celovit pregled stanja ogrevalnih sistemov strank.

Kaj Aplikacija KELVIN prinaša serviserjem?

Novosti in učenje so gibalo razvoja vsakega podjetja. Serviserji, ki bodo prepoznali prednost Aplikacije KELVIN, bodo lahko svojim strankam z manj porabljenega časa nudili bistveno bolj kakovostne storitve. Uporabo aplikacije smo kar se da poenostavili. Od serviserja zahtevala le nekaj vztrajnosti in osnovnega znanja, ki smo ga že pridobili ob uporabi  pametnih telefonov.

Postanite serviser z najkrajšim odzivnim časom

Stranke so ob okvari ogrevalnega sistema izredno občutljive. Hitra odzivnost serviserja je zato zelo pomembna, še posebej ob nizkih zunanjih temperaturah in posledično hitrem ohlajanju objektov. Stranki ponudite pomoč, še preden se zave, da je njen ogrevalni sistem v okvari. Ne verjamete, da je to možno? S pomočjo Aplikacije Kelvin ima serviser na voljo podatke o delovanju ogrevalnih sistemov svojih strank. V trenutku okvare na katerem koli objektu Aplikacija KELVIN napako zazna in prikaže obvestilo. Glede na to, kako okvara vpliva na delovanje ogrevalnega sistema, se serviser odloči glede nujnosti popravila. Objekti imajo določeno temperaturno vztrajnost in če serviser reagira hitro, lahko napako odpravi, še preden se bo temperatura v objektu znižala na raven, ki bi jo stranka občutila. Zagotovo bo presenečena in zadovoljna nad hitrostjo odziva. Zadovoljna stranka pa je najboljša naložba v širjenje posla.

Postanite uporabnik aplikacije KELVIN    Katalog izdelkov

    Katalog izdelkov

    Poglejte podroben opis izdelkov.