Gretje do -15 °C zunanje temperature
Uporaba obnovljivih virov energije
Tehnologija Bluevolution

Vreme v Evropi je včasih neprijazno. Zato je Daikin Altherma 3 H HT zasnovana za delovanje v načinu gretja vse do -28 °C zunanje temperature. Zmogljivosti gretja pa se ohranjajo na podobnih ravnih tudi vse do -15 °C zunanje temperature.

Ti obratovalni dosežki so možni zahvaljujoč originalni Daikinovi tehnologiji. Kot vodilni na tržišču, si Daikin nenehno prizadeva, da bi ustvaril čim bolj zanesljive in učinkovite toplotne črpalke. Za doseganje boljših in okolju prijaznejših delovnih učinkov je Daikin razvil tehnologijo Bluevolution. Ta tehnologija je sedaj sestavni del vseh novih izdelkov, tudi Daikin Altherme 3 H HT. Daikin Altherma 3 H HT je prva Daikinova zunanja enota z značilno zasnovo. En sam ventilator znižuje raven hrupa, s svojo črno sprednjo rešetko pa se sklada s kakršnim koli zunanjim okoljem. Vsi ti namenski sestavni deli, rezultat lastnega razvoja, poudarjajo edinstvenost Daikin Altherme 3 H HT. Vrhunska učinkovitost, uporaba obnovljivih virov energije, zasnova in udobje brez hrupa. V tem je bistvo toplotne črpalke.

Tehnologija Bluevolution združuje posebej razviti kompresor in hladilno sredstvo R-32. Podjetje Daikin je prvo na svetu, ki je predstavilo toplotne črpalke s hladilnim sredstvom R-32. Z nižjim potencialom globalnega segrevanja (GWP) je R-32 po zmogljivosti ekvivalentno standardnim hladilnim sredstvom, vendar dosega višjo energetsko učinkovitost in nižje emisije CO2. R-32, enostaven za recikliranje in ponovno uporabo, je popolna rešitev za izpolnjevanje.

‘red dot’ za dizajn 2019

Zasnova in prostorsko varčna namestitev

Poleg akustičnega udobja ima dandanes odločilen pomen tudi zasnova. Posebno pozornost so pri Daikinu posvetili usklajenosti zunanje enote z opremo vašega doma. Črna rešetka je položena vodoravno, zato je ventilator znotraj enote neviden. Za več diskretnosti odseva mat sivo ohišje barvo stene v ozadju. Ta enota je prejela nagradi IF in ‘red dot’ za dizajn 2019.

Tišina se z udobjem rima

Daikin Altherma 3 H HT je zasnovana za zmanjšanje ravni zvoka in izpolnitev pričakovanj sodobne družbe. Daikin Altherma 3 H HT omogoča več prilagodljivosti z načinom nizke ravni zvoka. V načinu standardne ravni zvoka je zvočni tlak na oddaljenosti 3 metrov enak 38 dBA, tišje od ščebetanja ptic in približno enako ravni zvoka v knjižnici. Nasprotno pa način nizke ravni zvoka za 3-krat zniža decibele na oddaljenosti 3 metrov, kar pomeni realno znižanje za polovico ravni zvoka!

OBVESTILO

Servis Seltron bo zaprt od 27. 12. do 29. 12. 2023.
Vse nujne primere in vprašanja, ki bi se pojavila med našo odsotnostjo, bomo reševali takoj po ponovnem odprtju servisa, 3. januarja 2024.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Delovni čas trgovine Seltron na dan 30. 12. 2023.
  • od 7.00 do 12.00