Home Phone Email Scroll Top

Ekspanzijske raztezne posode Imera

Pametna izbira trajne in zanesljive raztezne posode

Trajne in zanesljive raztezne posode Imera

Visoko kakovostne ekspanzijske raztezne posode Imera so popolna rešitev za izzive, ki se pojavljajo kot posledica raztezanja tekočine v ogrevalnih in solarnih sistemih ter sistemih za pripravo tople sanitarne vode. Proizvodnja razteznih posod Imera poteka v najmodernejši, popolnoma avtomatizirani tovarni, kar zagotavlja najvišjo kakovost in natančno izdelavo.
Pravilen tlak je osnovni predpogoj za pravilno delovanje ogrevalnih sistemov, solarnih sistemov in sistemov za pripravo tople sanitarne vode, kakor tudi v sistemih za dvig tlaka. Ekspanzijske posode Imera nudijo enostavno in pametno rešitev. Za njihovo delovanje ni potrebna zunanja energija. Raztezne posode Imera absorbirajo spremenjen volumen tekočine, ki nastane kot posledica temperaturnih sprememb pri ogrevanju tekočine.
Trajne in zanesljive raztezne posode Imera

Prednosti

Popolnoma robotizirana izdelava
Univerzalne raztezne posode

5 LET GARANCIJE

Univerzalne ekspanzijske raztezne posode

IMERA M in MPLUS

Univerzalne raztezne posode bele barve so posebej primerne za uporabo v sistemih za pripravo tople sanitarne vode, lahko pa jih uporabimo tudi v ogrevalnih sistemih. Zaradi izbranih materialov in kakovostne membrane iz BUTYL-a ter INOX prirobnice, imajo raztezne posode MPLUS serije kot edine na trgu 5 letno garancijo. Raztezne posode M in MPLUS serije so na voljo v volumnih od 5 do 50 litrov. Delujejo stabilno v sistemih s tlakom do 10 bar in temperaturo do 100 °C.
Ekspanzijske raztezne posode za ogrevalne sisteme

Ekspanzijske raztezne posode za ogrevalne sisteme

IMERA R in RV

Ponudba zajema široko paleto razteznih posod za ogrevalne sisteme od 12 do 500 litrov razteznega volumna. Ogrevalne raztezne posode rdeče barve imajo vgrajeno visoko kakovostno EPDM membrano, ki se lahko uporablja v sistemih do 8 bar s temperaturo do 100 °C.
Raztezne posode za solarne sisteme

Ekspanzijske raztezne posode za solarne sisteme

IMERA S in SV

Zaradi večjih temperaturnih sprememb in vremenskih vplivov ponujamo visoko kakovostne raztezne posode v beli barvi, z vgrajeno EPDM HT izmenljivo membrano, ki deluje stabilno pri tlakih do 10 bar in temperaturah do 140 °C.

VPRAŠAJTE NAS

Za dodatne informacije smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki