Seltron
tehnično svetovanje

Novo zunanje temperaturno tipalo AFD

AFD Tipalo Vodna Tehtnica

Tudi pri razvoju novega zunanjega temperaturnega tipala AFD smo uporabili Seltronov pristop »nadgrajevalca trendov«. Tipalo je sodobno oblikovano. Imuno je na toploto, ki se izgublja skozi ovoj zgradbe, hkrati pa hitro odreagira na spremembe temperature.
V ohišju ima oblikovane zračne kanale, ki omogočajo optimalno kroženje zraka. S tem je zagotovljeno natančno merjenje zunanje temperature.
Montaža tipala je preprosta. Z vgrajeno libelo ga vodoravno poravnamo in nato s priloženima vijakoma  pritrdimo na steno.

Temperaturno tipalo AFD uporabljamo za merjenje zunanje temperature v individualnih ali industrijskih objektih ali za merjenje notranje temperature v industrijskih objektih.

Zunanja Montaža Tipala AFD

Zunanja montaža

Če se tipalo uporablja kot zunanje tipalo, je potrebno zagotoviti, da ni neposredno izpostavljeno vplivu sonca. Montira se na severno steno objekta. Položaj montaže je minimalno 2 m nad tlemi. Zagotoviti je potrebno, da tipalo ni montirano nad ali ob izvorih toplote (okno, zračnik, ipd.).

Notranja Montaža Tipala AFD

Notranja montaža

Če se tipalo uporablja za merjenje notranje temperature, je potrebno zagotoviti, da ni izpostavljeno izvorom toplote ali prepiha (ob ali nad grelnimi telesi, ob vratih ipd.). Montira se na notranjo steno objekta.

Zadnje objave

Vse
Čarobno vzdušje ob kaminu

Kamini in kaminske peči

20 Nov 2020

V dolgih mrzlih večerih radi ostajamo doma ob toplini s kaminom ogretega doma. Čarobnost ognja, ...

Eko sklad

Nepovratne finančne spodbude za plinske kondenzacijske kotle

11 Nov 2020

74SUB-OB19 subvencija za samostojne naložbe za vgradnjo plinskega kondenzacijskega kotla. 48SUB-SKOB17 subvencija za skupne naložbe ...

Ekspanzijske raztezne posode

Ekspanzijske raztezne posode

28 Sep 2020

Za pravilen tlak v vašem ogrevalnem sistemu priporočamo kakovostne ekspanzijske raztezne posode proizvajalca Imera, s ...

Lokalna prezračevalna naprava O.ERRE GHOST 160

Prezračevalna naprava O.ERRE GHOST 160

28 Jul 2020

Prezračevalna naprava O.ERRE GHOST 160 je odlična rešitev za zagotavljanje ustreznega prezračevanja v stanovanjskih in ...

Klime

08 Apr 2020

Z izbiro vrhunske klime Daikin Emura se odločite za kakovostno napravo s skoraj neslišnim delovanjem ...