Seltron
tehnično svetovanje

Učinkovita priprava tople sanitarne vode

Grelniki sanitarne vode SELTRON so izdelani v visoko avtomatizirani proizvodni liniji iz izbranih materialov vrhunske kakovosti. Grelniki so v notranjosti zaščiteni s postopkom vakuumskega emajliranja za maksimalno zaščito pred korozijo. Za dodatno zaščito pred korozijo skrbi vgrajena magnezijeva anoda. Obdani so z visokokakovostno izolacijsko peno, debeline 50 mm, ki ne vsebuje škodljivih plinov in freonov. Grelniki se lahko naknadno glede na specifične potrebe uporabnikov opremijo z dodatnimi električnimi grelniki.

S široko ponudbo SELTRON grelnikov sanitarne vode različnih tipov in velikosti, vam zagotavljamo rešitve za različne želje in potrebe uporabnikov.

Grelniki sanitarne vode GSV

Grelniki sanitarne vode GSV

Grelniki SELTRON GSV z enim izmenjevalcem toplote so namenjeni za ogrevalne sisteme, ki imajo samo en vir ogrevanja (olje ali plin ali biomasa) in višjo temperaturo ogrevalnega medija.

Grelniki sanitarne vode GSV za solarne sisteme

Grelniki sanitarne vode GSV za solarne sisteme

Grelniki SELTRON GSV z dvema izmenjevalcema toplote so namenjeni za ogrevalne sisteme, kjer izkoriščamo obnovljive vire energije kot npr. pri sončnih kolektorjih ali kotlih na lesno biomaso ali kombinacijah različnih virov in dosegamo višje temperature ogrevalnega medija.

Grelniki sanitarne vode GSVTC za toplotne črpalke

Grelniki sanitarne vode GSVTC za toplotne črpalke

Grelniki SELTRON GSVTČ s povečano površino toplotnih izmenjevalcev so namenjeni za ogrevalne sisteme s toplotno črpalko ali kondenzacijskimi kotli, kjer so temperature ogrevalnega medija nižje.

Zadnje objave

Vse
Čarobno vzdušje ob kaminu

Kamini in kaminske peči

20 Nov 2020

V dolgih mrzlih večerih radi ostajamo doma ob toplini s kaminom ogretega doma. Čarobnost ognja, ...

Eko sklad

Nepovratne finančne spodbude za plinske kondenzacijske kotle

11 Nov 2020

74SUB-OB19 subvencija za samostojne naložbe za vgradnjo plinskega kondenzacijskega kotla. 48SUB-SKOB17 subvencija za skupne naložbe ...

Ekspanzijske raztezne posode

Ekspanzijske raztezne posode

28 Sep 2020

Za pravilen tlak v vašem ogrevalnem sistemu priporočamo kakovostne ekspanzijske raztezne posode proizvajalca Imera, s ...

Lokalna prezračevalna naprava O.ERRE GHOST 160

Prezračevalna naprava O.ERRE GHOST 160

28 Jul 2020

Prezračevalna naprava O.ERRE GHOST 160 je odlična rešitev za zagotavljanje ustreznega prezračevanja v stanovanjskih in ...

Klime

08 Apr 2020

Z izbiro vrhunske klime Daikin Emura se odločite za kakovostno napravo s skoraj neslišnim delovanjem ...