Home Phone Email Scroll Top

Ogrevanje s klimatsko napravo je lahko udobno in učinkovito

Izberite klimatsko napravo Daikin s funkcijo COANDA in pametnim toplotnim tipalom za enakomerno razporeditev toplote po celem prostoru.

Daikin Coanda ogrevanje
Daikin pametno toplotno tipalo

Ali lahko uporabimo klimatsko napravo tudi za ogrevanje pri nizkih zunanjih temperaturah?

Ob razmišljanju o možnostih ogrevanja se nam klimatske naprave na prvi pogled ne zdijo primerna izbira. Pravzaprav smo po večini menja, da je zamisel o klimatski napravi, ki ohladi in ogreje dom potratna, zato smo se tovrstnega načini ogrevanja v zimskem času v preteklosti izogibali.

S klimatsko napravo Daikin lahko učinkovito ogrevamo bivalne prostore tudi pri nizkih zunanjih temperaturah

Sodobne klimatske naprave  delujejo na principu toplotne črpalke, kar pomeni, da je za ogrevanje potrebna le tretjina električne energije, ostali dve tretjini pa pridobimo iz okoliškega zraka brezplačno. Z ustrezno klimatsko napravo lahko v prehodnem času, jeseni in pomladi pa tudi v zimskem času, pri nizkih temperaturah do – 20 °C zadovoljivo ogrejemo bivalne prostore. 

Seltron priporoča

Za ogrevanje s klimatsko napravo izberite Daikin s funkcijo COANDA in pametnim toplotnim tipalom

Daikin Coanda ogrevanje

Učinek Coanda – ogrevanje

Učinek Coanda optimizira zračni tok v načinu ogrevanja. Zaradi uporabe posebej zasnovanih loput natančneje usmerjen zračni tok omogoča boljše razporejanje temperature skozi celoten prostor.
Zračne lopute Coanda Daikin
Učinek Coanda
Daikin pametno toplotno tipalo

Pametno toplotno tipalo

Pametno toplotno tipalo preveri trenutno sobno temperaturo in enakomerno razporedi zrak po vsem prostoru, preden vključi vzorec zračnega toka, ki usmerja topel ali hladen zrak na območja, kjer je to potrebno.
Pametno toplotno tipalo
Emura zmogljivosti
Seltron priporoča

Klimatska naprava

Daikin Emura

Emura zmogljivosti

Vrhunsko oblikovana klimatska naprava za izredno učinkovito in varčno hlajenje ali ogrevanje prostorov s sezonsko učinkovitostjo A+++/A++.

VPRAŠAJTE NAS

Za dodatne informacije smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki