Vogel & Not Logotip

Radiatorji s tradicijo

Radiatorji nemškega proizvajalca Vogel&Noot so že leta množično prisotni v vseh vrstah objektov. Zaupanje kupcev so si pridobili z energetsko učinkovitostjo, kakovostjo in sodobno obliko.

RADIATORJI vogel&noot T6
so primerni za vse ogrevalne sisteme

Radiatorji T6 s sredinskim priključkom imajo izredno visoko grelno zmogljivost, kar omogoča še posebej hitro in učinkovito ogrevanje prostorov. Primerni so za nizkotempraturno ogrevanje s toplotno črpalko ali visokotemperaturno ogrevanje s klasičnimi viri ogrevanja.
Vogel & Not Radiatorji T6

Klasični radiatorji, za ZAMENJAVo z minimalnim posegom

Klasični radiatorji za prenovo ogrevalnih sistemov so pravilna izbira, kadar želite enostavno, hitro in z minimalnimi stroški zamenjati stare členaste radiatorje z novimi. Razdalje med priključki na novih radiatorjih so enake kot na starih členastih radiatorjih.

Vogel & Not Radiatorji K Kv

PREDNOST

Priključki klasičnih radiatorjev za  posodabljanje ustrezajo priključkom starih členastih radiatorjev.

Radaitor Vogel&Noot Ulow E2

RADIATORJI vogel&noot OLOW-E2
primeren za novogradnje in obnove sistemov

Nizkotemperaturni radiatorji ULOW-E2 so odlična izbira, kadar pri obnovi ogrevalnega sistema preidemo iz visokotemperaturnega ogrevanja, s klasičnim kotlom, na sodobno nizkotemperaturno ogrevanje s kondenzacijskim kotlom ali toplotno črpalko. Radiator ULOW-E2 učinkovito delujejo pri dovodni temperaturi celo nižji od 40 ° C, kar omogoča učinkovito delovanje nizkotemperaturnih ogrevalnih naprav.

Radaitrji Vogel&Noot Plan Prednosti

RADIATORJI vogel&noot T6 PLAN

Zahvaljujoč fleksibilnemu in učinkovitemu konceptu radiatorjev Vogel&Noot T6 se stroški načrtovanja in namestitve zmanjšajo, obenem pa se preprečijo tudi napake.

Ena izmed prednosti radiatorjev T6 Plan je možnost montaže oz. pritrditev z različnih strani. Dobiti jih je možno v različnih velikostih, močeh, barvnih variantah in z različnimi priključki.

Radiator T6-PLAN s sredinskim priključkom ima gladko sprednjo površino, tako da je neopazno usklajen s podobo bivalnih ali poslovnih prostorov. Na voljo so radiatorji različnih toplotnih moči, izmed njih lahko preprosto najdemo takega, ki nam ustreza glede na toplotne potrebe in velikost prostora.

Barvna leStvica

Radiatorje je po naročilu možno dobiti v številnih barvnih različicah.
Vogel & Not Barvna Lestvica

Prenesite si prospekt radiatorjev Vogel&Noot – Download

Spletna stran proizvajalca Vogel&Noot

Vogel & Not Mozne Barve

Nabor radiatorjev

Voge&Noot T6 Plan

Radiator Vogel&Noot T6 PLAN

Radiator Vogel&Noot T6

Radaitor Vogel&Noot VK

Radiator Vogel&Noot KV

Voge Noot radiator ULOW E2

Radiator Vogel&Noot ULOW-E2

vprašajte nas

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko