Home Phone Email Scroll Top
Ogrevanje z obnovljivimi viri

Toplotne črpalke Daikin Altherma 3 H HT

Toplotne črpalke so izjemno varčen način uporabe obnovljivih virov energije, zato zanje država nudi privlačna nepovratna sredstva. Z vgradnjo toplotne črpalke lahko dosežemo tudi do 50 % znižanje stroškov ogrevanja.

Toplotne črpalke Daikin Altherma 3 H HT so primeren ​vir ogrevanja za vse vrste objektov

Investitorjem se pogosto zastavlja vprašanje ali so toplotne črpalke primeren vir ogrevanja za njihov objekt?

Čeprav so proizvajalci toplotnih črpalk razvili paleto modelov, tako za novogradnje, z nizkimi toplotnimi izgubami objekta, kot tudi za starejše gradnje, kjer so toplotne izgube objekta večje, še vedno velja osnovno pravilo:

S čim nižjo temperaturo boste lahko objekt ogrevali, tem boljše izkoristke boste s toplotno črpalko dosegali.

Želite izvedeti več?

Preberite naše članke o tem kaj je dobro vedeti  preden se odločite za investicijo v toplotno črpalko. Ali sistem z radiatorji potrebujejo visokotemperaturne toplotne črpalke ? Ali potrebuje toplotna črpalka dodaten toplotni vir? Morda vas zanima, kako hrupne so?
Toplotne črpalke Daikin Altherma 3

Toplotne črpalke Daikin Altherma 3 H HT

Odlikuje jih najnovejša HVAC tehnologija, ki je bila razvita v Evropi za Evropska podnebja.

Primerna za različne ogrevalne sisteme
Toplotne črpalke Daikin Altherma 3H HT zagotavljajo izhodne temperature do 70 °C, zato so primerne tako za radiatorsko, kot tudi za talno ogrevanje. Vgrajena tehnologija izredno učinkovitih kompresorjev s hladilnim sredstvom R32, omogoča delovanje vse do –15 °C, brez uporabe električnih grelcev.
Izredno tiho delovanje zunanje enote
Med delovanjem enote v standardnem načinu je zvočni tlak na oddaljenosti 3 metrov enak 38 dBA, kar je tišje od ščebetanja ptic in približno enako ravni zvoka v knjižnici.
Sodoben dizajn
Zunanjo enoto Daikin Altherma 3 H HT odlikujejo čiste linije, minimalizem in enostavnost. Črpalko je možno dobiti  v sivi mat barvi ohišja. Zaradi svojega dizajna, bo zunanja enota toplotne črpalke Daikin Altehrma 3 zanimiv dodatek vašemu vrtu ali fasadi hiše.

vprašajte nas

Za dodatne informacije smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki

kaj pomenijo navedeni podatki o hrupnosti ?

Zvočno moč proizvaja enota sama, ne glede na razdaljo in okolico. Zvočni tlak pa je podatek o zaznanem zvoku na določeni razdalji. Podatki o zvočnem tlaku se  navajajo za razdalje od 1 do 5 metrov od zunanje enote.

Tabela Zvočne Moči

Vaš komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.